Miten oikein parantaa generaattori käyttöikä

- Nov 12, 2018-

On olemassa monenlaisia rakennuskoneita kuten puskutraktorit, Kaivinkoneet, kuormaajat, jne. Useimmat heistä käyttää dieselmoottorit valtaa. Tämä johtuu dieselmoottorit on korkea terminen hyötysuhde, alhainen polttoaineenkulutus, alhainen CO2 päästöjen ja alhainen hinnannousun. Siksi dieselmoottorit ovat laajalti käytössä Rakennustekniikka. Dieselmoottoreiden on kuitenkin joitakin ongelmia, kuten karkea toiminnan dieselmoottorit. Välttää nämä ongelmat voivat parantaa käyttöikä dieselgeneraattoreita, tuottavuutta ja vähentää kustannuksia.Karkea toiminnan dieselmoottorin on epätavalliseen palamiseen ilmiö polttoprosessissa moottori, joka tuottaa melun ja kovalle tärinälle mukana lyömällä vahva ääni. Diesel-moottorin karkea toiminnan pääsyy on, että kun diesel-moottorin polttoaine ruiskutetaan palotilaan paineen suutin, se levitetään osaksi monia hienoja öljypisaroiden takia. Jälkeen jatkuvasti leviää, sekoittaa ilmaa ja lämmitetty, se itse pakataan.


Sekoittamalla kaasun sytytys olisi kaksi ehtoa, eli sopiva seos pitoisuus ja lämpötila. Jos diesel-moottorin täyttää nämä kaksi ehtoa, niin diesel moottorin virta on monipiste itsestään syttyvät ja sytytys sijainti vaihtelee kierron monia aloja. Dieselpolttoaine ruiskutetaan sylinteriin sytytyksen aikana eri sytytys-viivästysten takia ensimmäisestä injektiosta dieselpolttoainetta on ikä sytytys hidastaa ja pistää myöhemmin dieselpolttoainetta on lyhyempi sytytys viive. Siksi on usein monta tulipaloa. Kun palo on, enemmän polttoainetta osallistuu palaminen, sylinterin paine nousee jyrkästi palaminen alettua ja on karkea.


Diesel-moottorin karkea toimenpide aiheuttaa diesel moottorin liikkuvat osat voivat joutua voimakas vaikutus kuormitus, mikä vähentää sen käyttöikää, lisätä moottorin palaminen melu ja vähentää tasaisuus on kielteinen toimenpide vakautta ja luotettavuutta dieselmoottorin.


Tällä hetkellä tärkein toimenpiteet estääkseen karkea toiminnan dieselmoottorit ovat:

Kun moottoria huolletaan, on tarkastettava, onko polttoaineen ruiskutus ennakolta kulmaa määritellyissä rajoissa. Jos ei täyty, se oikaistaan ohjeiden vaatimusten mukaisesti.


Kun moottori käynnistetään, erityisesti talvella, ulkolämpötila on alhainen ja riittävä esilämmitys on tehtävä. Lisäksi kannattaa lämmittää vettä vesisäiliön vuonna kylmän kauden Kuumenna.


Moottorin joutokäyntiä ei olisi.

Kun moottorin sylinterin liner-, mäntä- ja männän rengas kuluu loppuun, se olisi korvattava ajoissa jotta kaihtaa sylinterin vuoto ja alentaa puristussuhdetta.


Voit valita diesel korkea setaaniluku. Se takaa pieni tulipalo hidastaa suorituskykyä, ja ei voi korvata diesel kerosiinia.