Kuinka tehdä dieselin generaattori asettaa enemmän polttoainetta?

- Nov 12, 2018-

Miten säästää enemmän dieselpolttoainetta, opettakaa sinulle seuraavat asiat:

1. Lisää dieselmoottorin jäähdytysveden lämpötilaa. Veden lämpötilan nousu voi tehdä dieselin palamisen täydellisemmäksi. Dieselgeneraattoriöljyn viskositeetti on pieni, mikä voi vähentää liikkeen kestävyyttä ja saavuttaa polttoaineen säästövaikutuksen.

2. Säilytä öljynkulutuskulma. Jos öljyn syöttökulma on siirtynyt, öljyn syöttöaika on liian myöhäinen ja polttoaineen kulutus kasvaa.

3. Varmista, ettei kone ole vuotanut öljyä. Dieselmoottoriöljyputkissa on usein porsaanreikiä epätasaisten liitospintojen ja epämuodostuneiden tai vaurioituneiden pintojen vuoksi. Käsittelymenetelmä on käyttää venttiilimaalia lasilevyyn tiivisteen ja positiivisen öljyputken liitoksen tasaamiseksi. Lisätään dieselöljyn talteenottolaite ja öljynsuuttimen öljyn paluuputki voidaan yhdistää onttoun ruuviin muoviputkella palauttamaan öljyputkeen öljyputkeen.

4. Öljy puhdistetaan ennen käyttöä. Yli puolet dieselmoottorin vioista on peräisin polttoaineen syöttöjärjestelmästä. Käsittelymenetelmä on, että ostettu dieselöljy jätetään sedimenttiin 2-4 päivän ajan ja sitä käytetään sitten saostamalla 98% epäpuhtauksista. Jos sitä käytetään nyt, polttoainesäiliön suodatusruutuun voidaan sijoittaa kaksi kerrosta silkkikankaasta tai wc-paperia.

5. Vaihda "suuri hevosvetoinen auto lisäämään dieselpyörästöä. Lisää pumpun nopeutta, kun dieselmoottori on käynnissä pienemmällä nopeudella, jotta virtausta ja nostoa nostettaisiin energiansäästön saavuttamiseksi.