Kaasun Generator Aseta etuja

- Nov 12, 2018-

Kaasun generaattorilaitteet on wide etuja ulostulo teho, luotettava ja toimintaa, hyvä teho sukupolven laatu, keveys, pieni koko, yksinkertainen huolto, matalataajuista, jne. Yleensä niillä seuraavat neljä edut:

Ensinnäkin power generation laatu on hyvä

Koska generator Aseta on vain pyörivän liikkeen aikana, electro-elastinen vasteaika on nopea, työ on saatu pidettyä erityisen vakaana lähtöjännitteen ja taajuuden generaattori on korkea ja vaihtelu on pieni. Ilmastointi kuorman vähennetään 50 % ja 75 %, yksikkö toimii erittäin vakaasti. Paremmin kuin dieselgeneraattori sähkö tulosindikaattorit asettaa.

Toiseksi alku esitys on hyvä, käynnistyksen onnistumisprosentti on korkea

Aika onnistunut alku kylmässä täydellä kuormalla on vain 30 sekuntia ja kansainvälisesti määritetyn dieselgeneraattori on ladattu kuormalla 3 minuuttia. Kaasuturbiinin generator Aseta taata onnistumisprosentti alkaen lämpötila ja ilmasto.

Kolmanneksi alhainen melu ja pieni tärinä

Koska kaasuturbiini on nopea kierto, tärinää on hyvin pieni ja matalataajuisen melun on parempi kuin diesel generator Aseta.

4. käytetty syttyvä kaasu on puhdasta, halpaa energiaa.

Kuten: kaasu, platycodon, biokaasu, jne., generaattorit, jotka käyttävät jäteöljyä polttoaineena paitsi akuuttien mutta myös on alhaisin kustannuksin ja muuttaa jätteiden aarre ja ei aiheuta pilaantumista.