Luokitusjärjestelmä generaattorit

- Nov 12, 2018-

Luokittelu liikkeellepaneva voima

On olemassa monia muotoja ajo teho generaattori. Yhteisen power koneet ovat:

Tuulivoimalat luottaa tuuli generaattoria pyöriä, sähköä tuottavaa Tämä generaattori ei tarvitse kuluttaa ylimääräistä energiaa, se on saasteeton generaattori.

Vesivoima generaattori käyttää veden virtaus pudota sähköntuotantoa ja ajaa generaattori tuottaa sähköä. Se on laite, joka käyttää vihreä luonnonvarojen sähköntuotantoon, tunnetaan myös nimellä vesivoima generaattori.

Polttoaineen generaattori perustuu dieselöljyn tai bensiinin palamisesta sähköntuotantoa ajaa generator Aseta. Jos sähkökatkos, polttoaineen generaattori kanisteri alku jotta kehittää sähkö jotta elättää tavanmukainen käyttö.

Luokiteltu muunnetaan energiaa

Mukaan muuntaa sähköenergian-tilassa, se voidaan jakaa kahteen pääryhmään: laturi ja DC generaattori.

Laturi on jaettu kahteen tyyppiin: synkroninen generaattori ja asynkroninen generaattori. Synkroninen generaattorit jaetaan kahteen tyyppiin: piilotettu-napainen synkroninen generaattorit ja tärkeimpiä-napainen synkroninen generaattorit. Synkroninen generaattorit käytetään useimmin moderni voimalaitoksissa ja asynkroninen generaattorit käytetään harvoin.

Laturi voidaan jakaa kahteen tyyppiin: 1 generaattori ja kolmivaiheinen generaattori. Kolmivaiheinen generaattori lähtöjännite on 380V yksivaiheinen generaattori lähtöjännite on 220V.

Luokiteltu magnetointi

Mukaan magnetointi-tilassa, se voidaan jakaa kahteen tyyppiin: harjaa magnetointi generaattori ja Harjaton magnetointi generaattori.

Harjattu magnetointi generaattorin magnetointi-tila on magnetointi muu ja Harjaton magnetointi generaattorin magnetointi-tilassa itse innoissaan. Vaiheessa laite erikseen innoissaan generaattori on generaattorin staattorin ja itse jännittävä generaattori kuten laite asetetaan roottorin generaattori.