Suuri generaattori! Jos olet markkinoilla, lopeta haku ja osta tämä

- Feb 22, 2019-

Minulla on ollut WH7500E-generaattori vain muutaman kuukauden ajan, ja olen jo tarvinnut käyttää sitä 5 tunnin sähkökatkoksen aikana. Käytän sitä manuaalisesti siirrettävänä koko talon varmuuskopiointigeneraattorina, ja se on tehnyt sen hyvin. Generaattori alkaa helposti, toimittaa odotetun tehon, ja sillä on riittävän pieni vääristymä, että kaikki talossani toimii hyvin. Rakentamisen laatu on erinomainen, eikä minulla ollut ongelmia sen käynnissä. 200 kilon painosta huolimatta pyörät ja kahvat mahdollistavat sen liikkumisen melko helposti. Olen käynnissä 240V pääpiirin paneeliin 30A-virtakytkimellä, jossa on mekaaninen siirtokytkin.

Generaattori ei ole se, mitä kutsun hiljaiseksi, vaikka se ei tuota enää melua kuin vanha 3000 watin yksikkö, jonka se korvasi. Suurin osa melua on mekaaninen melu eikä pakokaasumelu, joten ääni voidaan vähentää melko helposti yksinkertaisten puupakastien avulla. Tämä ei olisi yksikkö, joka tekisi sinut ystäviksi leirintäalueella, mutta sähkökatkoksen aikana ja vähän huolellisesti se ei pidä sinua tai naapureita hereillä. Hiljaisempi kuin ruohonleikkuri.

Monet ihmiset uskovat, että generaattorin harmoninen vääristymä estää sitä käyttämästä vaihtelevan nopeuden uuneja ja tiettyjä tietokoneen UPS-laitteita. Mielestäni suurempi ongelma, jota heillä on, on generaattorin tuottaman AC: n absoluuttinen taajuus. WH7500E: ssä on nopeuden säätöruuvi mekaanisessa säätimessä (lähellä vetokoukun johtoa), joka mahdollistaa generaattorin nopeuden säätämisen, mikä myös säätää lähdön taajuutta. Käyttämällä luotettavaa taajuusmittaria säätämällä tätä nopeutta niin, että lähtöjännite on täsmälleen 60 Hz, kun kuormituksen avulla nämä enemmän hienovaraiset laitteet toimivat oikein. Linjan taajuus säädettiin noin 62 Hz: iin 1500 W: n kuormalla, kun sain laitteen, ja se oli helppo säätää tarkalleen 60 Hz: iin.

Kaiken kaikkiaan tämä on juuri sitä, mitä halusin koko talon generaattorissa. Ei ole tarpeeksi voimaa ajaa keski-ilmastointi, mutta jos olen varovainen, voin juosta melkein kaiken muun talossani. Tähän kuuluu kaksi jääkaappia, pakastin, kaasulämmitin, kaksi pumppupumppua, valot, puhelimet, reititin, tietokone ja TV. Se juoksi suurimman osan laitteista vain muutama viikko sitten 4,5 tuntia ilman valituksen tekemistä kerran. (Odotin puoli tuntia ennen sen kiinnittämistä, jotta voisin nähdä, tuleeko teho takaisin nopeasti ... Se ei ollut.) Polttoainetalous tänä aikana oli erinomainen, se ei käyttänyt riittävästi kaasua polttoainemittarin siirtämiseen kaikki. (Todennäköisesti kevyesti ladattu suurimman osan ajasta.)

vinkkejä:
1 - Kytke kuorman katkaisijat päälle kerrallaan. Suuret jännitteet aiheuttavat linjataajuuden muuttumisen, joka voi vahingoittaa joitakin laitteita.
2 - ÄLÄ KOSKAAN anna generaattorin loppua kaasusta ajon aikana. Moottorin kierrosluku ja linjataajuus muuttuvat hallitsemattomiksi, kun kaasu loppuu. Se ei ole pieni moottori, ja se houkuttelee väkivaltaisesti, kun se nälkää polttoainetta.
3 - Anna generaattorin ja moottorin jäähtyä käyttämällä sitä ilman sähköistä kuormitusta ennen moottorin sammuttamista.
4 - Sulje polttoaineventtiili moottorin pysähtymisen jälkeen ja käytä polttoaineen stabilointiainetta kaasussa. (Tämä pitää kaasuttimen puhtaana.)
5 - Käynnistä se kerran kuukaudessa ja suorita se kuormalla. (Sähkölämmitin toimii.)