Tiedätkö todella kaasugeneraattorisarjoista?

- Nov 12, 2018-

Kaasigeneraattorisarjoilla on laaja tuotevalikoiman edut, luotettava käynnistys ja toiminta, hyvä sähköntuotannon laatu, kevyt paino, pieni koko, yksinkertainen huolto, matalataajuinen melu jne. Yleisesti ottaen niillä on neljä etua:

Ensinnäkin sähköntuotannon laatu on hyvä

Koska generaattorisarjoilla on vain pyörivä liike käytön aikana, elektroelastinen vasteopeus on nopea, työ on erityisen stabiili, generaattorin lähtöjännite ja taajuus ovat suuret ja vaihtelu on pieni. Kun ilmankulutus pienenee 50% ja 75%, laite toimii erittäin vakaana. Parempi kuin dieselgeneraattorisarjan sähköiset suorituskykyindikaattorit.

Toiseksi aloittava suorituskyky on hyvä, käynnistys onnistumisprosentti on korkea

Kylmän tilan onnistuneesta käynnistyksestä alkaen täysi kuorma on vain 30 sekuntia, kun taas kansainvälisesti määritelty dieselgeneraattori kuormittaa 3 minuuttia. Kaasuturbiinigeneraattorisarja voi taata menestysnopeuden lähtönä missä tahansa ympäristön lämpötilassa ja ilmastossa.

Kolmanneksi hiljainen ja pieni tärinä

Koska kaasuturbiini on suurella nopeudella pyörivässä tilassa, sen tärinä on hyvin pieni ja matalataajuinen kohina on parempi kuin dieselgeneraattorisarja.

4. Käytettävä syttyvä kaasu on puhdas, halpa energianlähde.

Esimerkiksi kaasun, platycodonin, biokaasun jne. Polttoaineena käyttävät generaattorit toimivat luotettavasti, mutta niillä on myös alhaiset kustannukset, ja ne voivat muuttaa jätteen aarteiksi ilman saastumista.