John Deere Diesel Generator Set Leroy Somer-generaattorilla

Power Equipment perustettiin 1.10.1990 ja on yksinomainen valtuutettu Australian, Uuden-Seelannin, PNG: n ja Etelä-Tyynenmeren jakelija Yanmar Marine- ja Industrial-dieselmoottoreille, jotka tuovat Yanmarin tehtaita ympäri maailmaa. Sähkölaitteet ovat myös yksinomainen ...

Tuotetiedot

Power Equipment perustettiin 1.10.1990 ja on yksinomainen valtuutettu Australian, Uuden-Seelannin, PNG: n ja Etelä-Tyynenmeren jakelija Yanmar Marine- ja Industrial-dieselmoottoreille, jotka tuovat Yanmarin tehtaita ympäri maailmaa.

Power Equipment on myös yksinomainen valtuutettu jakelija John Deere Power Systems for Marine ja Industrial dieselmoottoreille sekä Australiassa että Uudessa-Seelannissa. Tämä tapaaminen oli voimassa 1.7.2017.

Muita Power-laitteiden jakamia tuotteita ovat muun muassa PSS-akselitiivisteet, MASE- ja Northern Lights Marine Generators, Gori-potkurit, Torqeedon sähkömoottorit, OXE, Dtorque ja COX Diesel -perämoottorit.

Power Equipmentin kasvu on johtanut sivukonttoreiden muodostumiseen ja kehittymiseen koko Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Sen pääkonttori sijaitsee erittäin moderniin tarkoitukseen rakennettuun tilaan Melbournessa, Victoria: ssa, jossa on toimipisteet New South Walesissa, Queenslandissa ja Länsi-Australiassa. Uudessa-Seelannissa pääkonttori sijaitsee Aucklandissa, jossa on sivuliike Christchurchissa.

Power Equipment on saavuttanut erinomaisen maineen korkealuokkaisena moottorien ja niihin liittyvien tuotteiden toimittajana laajalla jälleenmyyjä- ja konttoriverkostolla, ja sillä on erittäin kypsä huippuluokan infrastruktuuri, jonka perustajat ovat perustaneet jatkuvaan uudelleeninvestointiin .

Sähkölaitteet edistävät suuresti menestystä laadukkaiden tuotteiden jakeluoikeuksien hankkimisessa ja tukevat sitä täysin sitoutumalla asiakastyytyväisyyteen sekä jälleenmyyjien verkostoissa että loppukäyttäjissä. Tämän tukemiseksi sillä on myös merkittäviä varastotuotteita ja osia.

VIRRATON JOHN DEERE -MOOTTORIN AJONEUVOJAT MASSIIVISET UUDET RYHMÄKONVEILIT


John Deere 6068T1 -moottori tarjoaa kaiken sen tehon, jota tämä OZTech-jyväsilmukka tarvitsee


Valtava uusi putkikuljetin Queenslandin teollisuusinsinöörien suunnittelemaan ja rakentamaan viljan siirtämiseen Oztec saa helposti kaiken tarvitsemansa tehon John Deere 6068T1 -teollisuuden moottorista.

Oztec valmistaa vilja- ja puuvillankäsittelylaitteita maatalousalalle sekä teollisuuskuljettimia ja muita öljy- ja kaasuraivauslaitteita.

Oztec-valikoima teräputkia ja tubeveyoreja on eri pituisia, halkaisijaltaan ja moottorikokoisiltaan sopivia mihin tahansa viljelykäyttöön.

Uusi 40m: n Tubeveyor on suurin sen tyyppinen kuljetin, jonka Toowoomba-pohjainen yritys on koskaan rakentanut.

John Deere 6068T1


Oztecin toimitusjohtaja John Sheehan sanoo, että hänen tiiminsä suunnitteli ja rakensi Tubeveyorin maanviljelijälle, jolla on erityisvaatimuksia. Se on 600 mm leveä hihnakuljetin 1200 mm: n putken sisällä ja sillä on kyky kuljettaa laaja valikoima jyviä.

”Olemme rakentaneet itseliikkuvia ruuveja ja putkikuljettimia vuodesta 2003 lähtien, mutta tämä on suurin, mitä olemme koskaan tehneet”, hän sanoo.

”Sitä käyttää John Deere 6068T1 -teollisuusmoottori, joka on sama moottori, jonka olemme ottaneet aikaisempiin malleihimme. Se on erittäin luotettava moottori ja sillä on myös tarpeeksi tehoa tähän työhön. Viimeisten 15 vuoden aikana näitä moottoreita ei ole ollut vähän. "

John sanoo, että Tubeveyor on ainutlaatuinen.

”Tämänkaltaisella hihnakuljettimella voit ajaa sen vain 25 asteen kulmaan tai vilja alkaa kaatua taaksepäin hihnalla. Se on 40 metriä pitkä, jotta 15 metriä korkeat siilot täytetään.

”Olisimme voineet rakentaa sen lyhyemmäksi itseliikkuvaksi viljaputkeksi, mutta tämän korkeuden yläpuolella ruuvit painavat paljon viljaa. Hihna on paljon pehmeämpää lupiineilla ja kaverherneillä, joten se käsittelee viljaa kevyemmin. Tämä on tärkein syy tämän maanviljelijän kuljettamiseen hihnakuljettimella niin kauan.

Oztec Grain Auger


Oztec sai 40m Tubeveyorille täysin uuden muotoilun, joka antoi sille hyvän vakauden. Siinä on neljä pyörää 6m pyöräkeskuksissa.

John Deere: n 6068T1 on kuuden sylinterin moottori, jonka netto on 144 hv. Se toimii 1800 rpm: llä, mikä tarkoittaa, että se ei toimi liian kovasti tämän sovelluksen osalta.

6068T1: ssä on dynaamisesti tasapainotettu kampiakseli, taotut teräsliitokset, jotka lisäävät kestävyyttä, itsesäätyvät Poly-vee-tuulettimen käyttölaitteet, jotka voidaan sovittaa tiettyihin käyttövaatimuksiin, ja vaihdettavat märkätyyppiset sylinteriputket, jotka tarjoavat erinomaisen lämmöntuoton.

6068T1 tarjoaa lisävarusteena saatavan apulaitteen, joka tuottaa jopa 50 hv vaihteistokäyttöisille lisävarusteille, kun taas tavalliset etu- ja sivupaikat takaavat helpon asennuksen ja sovelluksen joustavuuden.

"Moottori toimii hyvin", John sanoo. ”Olemme asettaneet siihen Kensho K27 -moottorinohjaimen, joka on tietokone, joka tarjoaa moottorille paremman suojan ja hallinnan.

”Se on erittäin helppo käyttää ja siinä on paljon ominaisuuksia, joita meidän ei tarvitse käyttää, mutta siinä on erittäin laaja ohjelmisto ja se sopii hyvin John Deere -tuotteeseen.”

Oztec odottaa voivansa kehittää edelleen suhteitaan Power Equipmentiin, koska yhtiö otti käyttöön Australian ja Uuden-Seelannin John Deere teollisuus- ja laivamoottoreiden jakelun.

”John Deere on tunnettu nimi ja se on meille etu. Viljelijät luottavat siihen, että he tietävät, mitä he saavat ja kun he tarvitsevat osia tai palvelua, on kaikkialla edustajia tai jälleenmyyjiä, John sanoo.


Hot Tags: john deere diesel generaattori asettaa leroy somer generaattori, Kiina, toimittajat, tehdas, räätälöity, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like