Weichai Baudouin -sarjan dieselgeneraattorisarja Stamford-generaattorilla

Tyyli nro: Dieselgeneraattori
Asennustapa: Kiinteä
Stroke: 4
Jäähdytysmenetelmä: Vesijäähdytys

Tuotetiedot

MOTEURS BAUDOUIN VUONNA 1918

Moteurs Baudouin perustettiin Etelä-Ranskassa vuodesta 1918 lähtien suhteiden, sitoutumisen ja päättäväisyyden pohjalta. 100 vuotta myöhemmin toimimme edelleen samalla hengellä voidessamme asiakkaidemme menestystä.

Tutustu Baudouinin historiaan

2017 - 2018: PowerKit-alue

Vuonna 2017 Baudouin hahmotteli 1970-luvulla 1970-luvulla saatuja tietoja ja kokemuksia generaattorikäyttömoottoreiden avulla ja monipuolistui jälleen energiantuotantomarkkinoille. Uusi liiketoimintasegmentti syntyi: PowerKit-moottorivalikoima energiantuotantoon.

Se on tyypillinen generaattorin ulostulo 30–1400 kVA, ja se on 9 mallin valikoima, ja se on Baudouinin historian suurin tuotevalikoima. Vuonna 2018 Baudouin lanseeraa neljä uutta moottoria, jotka laajentavat valikoimaa 17 - 2000 kVA: iin ja tekevät valikoimasta yhden laajimmista energiantuotantoteollisuudessa.

Asiakas voi luottaa samoihin korkean laadun tasoihin kuin Baudouinin tunnetuilla merimoottoreilla. PowerKit-moottorit ovat vankkoja, luotettavia ja helppoja huoltaa ja integroida generaattorikoneeseen. Marine on niiden DNA: ssa. Mutta PowerKit-moottoreita voidaan hyödyntää lukemattomissa sovelluksissa ympäri maailmaa.

1900 - 1918: perustajaperhe

Monta vuotta ennen yrityksen aloittamista Baudouinin perhe asui ja työskenteli vilkkaassa Marseillen satamakaupungissa. 1900-luvun loppuun mennessä perheen päällikkö Eugene Baudouin omisti metallivalimon, jossa hän valvoi työvoimaa, joka heitti metallia kaikkeen suurista kirkkokelloista pieniin "rannekellojen" liikkeisiin.

Eugenen pojat Richard ja Charles Baudouin kasvoivat katsomassa isänsä töissä valimon kuumassa ja anteeksiantamassa ympäristössä yhdessä sisarensa Jeanne Baudouinin kanssa.

Koulutuksensa jälkeen Richard päätti olla seuraamatta isänsä jalanjälkiä metalliteollisuuteen. Sen sijaan hän kääntyi paikalliselle telakoiden kaupalle, josta tuli Pharo-telakan omistaja Marseillessa.

Samaan aikaan Charles oli kiinnostunut konepajateollisuudesta. Se alkoi vain harrastuksena. Sitten hän esitteli vuonna 1904 viimeisimmän kokeilunsa: pienen bensiinikäyttöisen moottorin, joka on kiinnitetty kanoottiin. Charles halusi testata uutta luomaansa kanootin läheiseen Touloniin. Siellä hän lähti Välimeren sinisten vesien yli. Se olisi saattanut tuntua mahdottomalta, mutta hän sai sen aina Algerian rannikolle yli 750 kilometrin päässä!

Vähän Baudouinin perhe ei tiedä, kuinka tärkeää on, että pieni kanootti olisi. Se olisi ensimmäinen virallinen Baudouin-moottori ja perheen brändin alku, joka ajoissa hallitsisi meriliikenteen maailmaa.

1918 - 1920: Pienet aloitukset

Vuonna 1919 Marseille oli vilkkain satama Ranskassa, ellei koko Välimerellä. Sen lisäksi, että se pääsi helposti kansainvälisiin aluksiin, se liittyi myös maan omaan sisävesiverkostoon kanavan kautta, joka johti Rhone-joelle. Kaikki tämä meriliikenne merkitsi sitä, että Baudouin-työpaja tuli suosimaan paikallista merikauppaa, kalastajasta ja purjehdusveneistä satamaan ja sieltä pois.

Ensimmäiset kaupalliset Baudouin-tuotteet valmistettiin näiden asiakkaiden tilauksesta. Hyvin yksinkertaisia nykypäivän standardeilla, ne olivat bensiinimoottoreita, jotka tuottivat enintään 5 hv. Baudouin-metallivalimosta saatujen vuosien kokemuksen ansiosta he tekivät myös pienikokoisia veneitä.

Kysynnän kasvaessa Baudouin alkoi luoda suurempia moottoreita, mikä nosti tuotantoa paljon laajemmassa mittakaavassa. Työntekijöitä alkoi työskennellä enemmän, ja pian liiketoiminta kukoisti.

varhainen moottori nimettiin aakkosjärjestykseen, ja sen jälkeen numero, joka ilmaisi kuinka monta sylinteriä käytettiin. Yrityksen tietueissa on useita näitä varhaisia malleja: A1, A4, B2, B4, C1, E2, E4 ja E6. Sitten, kun uuden vuosikymmenen aamunkoitto lähestyi, yhtiö tuli uuteen aikakausi valmistukseen.

1920 - 1930: Ensimmäinen tuotevalikoima: O, T, Y ja Z

Kun 1920-luku alkoi, Baudouin tuli uuteen vaiheeseen. Menneet olivat tilauksen mukaiset moottorit edellisen vuosikymmenen aikana. Heidän paikkansa oli yhtiön ensimmäinen tuotevalikoima, joka on suunniteltu vastaamaan meriteollisuuden vaatimuksiin.

Vuonna 1922 julkistetut bensiinimoottorit O, T, Y ja Z kattoivat erilaisia ulostuloja 3 - 60 hv, joista jokaisella oli kaksi sanaa. Nämä kaksi sanaa ovat edelleen Baudouinin filosofia tähän päivään asti ... yksinkertainen ja vankka.

Seuraavaksi Baudouinin ensimmäinen dieselkäyttöinen moottori päästettiin markkinoille, jota kutsuttiin DA: ksi - kuten maailma joutui Wall Street Crashin 1929 jälkeiseen talouskriisiin. tuli valtava menestys. Liiketoiminta kukoisti ja moottorit myivät hyvin kotimaassaan ja vietiin Pohjois-Afrikan ranskankielisille alueille.

Kuten vuosikymmen päättyi, Baudouin sijoittui maailman kolmen parhaan valmistajan joukossa merimoottoreihin. He olivat tulleet pitkän matkan vain kymmenessä vuodessa.

1930 - 1940: DB Era

Baudouin_DB_Era

Baudouin toimi ensimmäisen DA-dieselmoottorin menestyksellä.

Vuonna 1930 julkaistut DB-sarjat olivat innovatiivinen uusi tuotevalikoima, joka on saatavana valikoimassa versioita, mukaan lukien 2, 3, 4 ja 6 sylinteriä, joiden teho oli 25-90 hv.

Yksi näiden moottoreiden erottuvimmista piirteistä oli yksittäisten sylinterikannen käyttö. Tämä tarkoitti sitä, että ylläpito voi tapahtua yhdellä sylinterillä ilman, että muita puretaan. Tämä takasi kustannussäästöjä huollossa ja teki niistä erityisen suosittuja.

DB-moottorit olivat myös ensimmäisiä laatuaan, joiden nopeus oli 750 rpm; lähes kaksinkertaistaa aiempien dieselmoottoreiden rajat.

DB-moottorit pysyivät tuotannossa nopeammin, tehokkaampina ja helpommin ylläpidettävissä 27 vuotta, ja ne myivät yli 13 000 yksikköä maailmanlaajuisesti.

Toisen vuosikymmenen ajan Baudouin oli edelleenkin innovatiivisten moottoreiden kärjessä, joka menestyi menestyksekkäästi.

1940 - 1950: sodanjälkeiset vuodet

Baudouinin historia

Toisen maailmansodan aikana meriteknologia kehittyi hämmästyttävällä nopeudella. Sodanjälkeinen Baudouin aloitti työnsä nopeasti. Uusi moottorivalikoima vapautui, matalan nopeuden DG-sarja, saatavilla 3, 4 ja 6 sylinterillä. Se ei ollut menestys, jonka Baudouin toivoi, koska moottorit olivat melko raskaita, ja myynti ei lähtenyt.

Siirryttäessä he valmistivat GV-alueen (8 ja 12 sylinteriä). Menestyksekkäämmin niitä käyttivät pääasiassa asiakkaat monissa merenkulkusovelluksissa. Valikoima vahvisti Baudouinin asemaa yhtenä maailman suurimmista merenkulun tuottajista. Osa tästä menestyksestä oli yhtiön tuotetarjonnan laajentaminen. Baudouin-luetteloissa ei enää valmisteta moottoreita, vaan niissä on nyt valikoima vaihteistoja, potkuria ja dieselgeneraattoreita.

Strategia toimi hyvin ja Baudouinin voitot ja markkinaosuus jatkoivat kasvuaan. Menestyksekkäästi hyödynnettiin seuraavan sukupolven moottoreita. Niitä kutsutaan DK-alueeksi, ne ovat Baudouinin historian tunnetuimpia. DK-moottoreissa oli 140 mm porausreikä ja teho 40 - 150 hv. Luotettavia ja vankkoja, niitä tarjottiin 2, 3, 4 ja 6 sylinterisissä versioissa. Mikä on luultavasti suurin todiste niiden valmistuksen laadusta, satoja DK-moottoreita on yhä käytössä.

Yli 22 000 DK-moottoria myytiin tänä aikana, Baudouinin liiketoiminta kukoisti.

1950 - 1960 Tuotevalikoiman laajentaminen

Baudouin-DP12

Kuten 1950-luvulla eteni, liiketoiminta jatkoi nopeaa kasvua. Lisää tuoteryhmiä luotiin ja julkaistiin kasvavalle asiakaskunnalle.

Ensinnäkin Baudouin julkaisi DV-sarjan. Saatavilla 4, 6 ja 8 V: n kokoonpanoissa uudet moottorit kasvattivat dramaattisesti tuotoksia 900 hv: iin. Niitä seurasi onnistunut DVX-alue.

Tuotevalikoiman laajentamisen lisäksi asiakaspalvelua vahvistettiin Baudouin-koulutuskeskuksen käyttöönotolla, joka voisi matkustaa suoraan asiakkaille ja osoittaa heille, kuinka parhaiten moottoreita voitaisiin hyödyntää paikan päällä. Virstanpylväs tuli vuonna 1963, kun insinööri Antonin Pouillot, joka oli suunnitellut kaikki 40 vuoden aikana julkaistun Baudouin-moottorin, jäi eläkkeelle.

Pouillotin kunniaksi seuraava tuoteryhmä nimettiin DP-sarjaksi. Ensimmäinen turboahtimilla varustettu moottori voi saavuttaa 680 hv: n tehon 1800 rpm: ssä. Ne olivat pienempiä kuin mikään muu Baudouin-moottori, ja ne olivat merkittävästi muotoilussa.

DP-sarjassa tuotettiin maailmanlaajuisesti 5 500 000 hehtolitraa. 1960-luvun lopulla Baudouin kiinnitti huomiota maailman markkinoihin.

1970 - 1980: Haasteet ja muutokset

Baudouin_Motermic

Vuosikymmenten kasvun ja menestyksen nauttiminen 1970-luvulla toi Baudouinille taloudellisia haasteita.

Haasteet, jotka vaikuttivat moniin yrityksiin ympäri maailmaa tällä hetkellä. Liikevaihdon ylläpitämiseksi Baudouin monipuolistui energiantuotantokoneiksi, valmistamalla niitä joillekin Euroopan suurimmille laitevalmistajille. Baudouinin käyttämät koneet pakattaisiin sitten kiinteisiin avoimiin ja suljettuihin gensetteihin sekä mobiiliversiot vuokrausta varten.

Samat ominaisuudet kuin Baudouinin kestävillä merimoottoreilla säilytettiin, ne on rakennettu jatkuvaa tehoa varten, ja niiden teho oli 45–680 kVa. Tämä varhainen koekäyttö generaattorikäyttömoottoreilla oli Baudouinin PowerKit-valikoiman edeltäjä, joka palasi energiantuotantoon lähes 40 vuotta myöhemmin vuonna 2017.

Tällä hetkellä Baudouin teki historiaansa yhteistyössä tunnettujen tuotemerkkien, kuten John Deere ja Renault, kanssa. Näiden alan johtajien kanssa julkaistut tuotteet nimettiin D- ja R-sarjoiksi. Vuonna 1983 Baudouin kehitti D106-sarjan, jossa moottorit olivat 70-170 hv.

Huolimatta varhaisesta menestyksestä, koska molemmat tuotemerkit kasvoivat ja alkoivat kohdistaa meriteollisuutta itsenäisesti, syntyi eturistiriita. Päätettiin jatkaa ja lopettaa yhteistyö. Baudouin palasi etsimään omaa tiensä teollisuudessa yksin.

1980 - 1990: Need for Speed

Baudouin Offshore-kilpa

Yhtiö päätti kokeilla kirjaamattomia vesiä, kirjaimellisesti, puuttumalla ilo- ja pikaveneiden markkinoihin. Se oli paluu "meren DNA: han", joka oli sijoitettu yhtiöön sen perustamisvuodesta.

Tuotemerkin tuntemuksen lisäämiseksi Baudouin tuli jännittävään offshore-kilpa-maailmaan, jossa moottoriveneet toimivat yksinomaan niiden moottoreiden avulla. Uudesta F120-sarjasta sovitettuina ne nimettiin VTI-moottoreiksi (moottorikilpailussa käytetyt GTI-moottorit). Pian Baudouin teki aaltoja. Luigi Radicen ohjaamana Castello di Gancia, joka on varustettu kahdella 1100 hv: n VTI-moottorilla, tuli vuoden 1989 F1-Euroopan offshore-mestaruuskilpailuihin.

Nimi "Baudouin" oli ylpeänä emblazoned sen puolella. Myöhemmin oli Bodouinin podiumit Monacossa ja St Tropez Grand Prix -kilpailussa ja ensimmäinen paikka Cannesin offshore-kisassa.

Baudouin onnistui menestymään markkinoilla, ja VTI-moottoreiden kaupalliset versiot julkaistiin innokkaille asiakkaille. Laajennettu VTI-alue auttoi Baudouinin siirtymistä uusille markkinoille.

1990 - 2008: Valtion valtio

Baudouinin varaosat

Kun liiketoiminta alkoi 1990-luvulle, edessä oli enemmän haasteita. Näiden kovien aikojen säätämiseksi asetettiin kova strategia: Baudouin palaa perusasioihin ja keskittyy sotilaallisiin ja kalastusmarkkinoihin. Kaksi tapaa, jotka olivat olleet menestyksekkäimpiä edellisinä vuosina. Yllättävää kyllä, yritys pysyi ennallaan odottamattomalla tulolähteellä: varaosaliiketoiminnassa.

Vuonna 1991 sen osuus liikevaihdosta oli 40%. Vientimarkkinat olivat jonkin aikaa kohdennettuja: painopiste oli uudella M26-moottorilla. Jatkuvaa tehoa varten se oli saatavilla 225 - 900 hv: n nopeudella 1800 rpm.

Pian sen jälkeen M26 SR -moottorikäyttöinen moottori seurasi. Vaikka menestys oli lievää, viennin osuus liiketoiminnasta oli noin 70%, se ei riittänyt. Kulissien takana Baudouinille tehtiin useita muutoksia. Omistus muutti kädet ASD Industriesille ja myöhemmin AXA Private Equitylle.

Vuoteen 2008 mennessä Baudouin oli liikkeellä ja siirtyi uuteen Cassis-sivustoon. Marseillen alusta lähtien, se ilmoitti lopun alkuun.

Vuoden loppuun mennessä Baudouin tuli pankkitoimintaan. Näytti siltä, etteivät he varmasti näkisi vuosikymmenen loppua. Mutta tunnelin lopussa oli valo, joka loisti idästä.

2008: Uudelleen syntyminen

Yllättäen Baudouinin tehdasovet eivät sulkeutuneet. Sen sijaan se oli hieno uusi alku.

Tammikuussa 2009 Baudouin osti Kiinassa sijaitsevien dieselmoottoreiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut Weichai Power. Kaksi jakoa monia erilaisia ominaisuuksia, kuten historia ja runsaasti kokemusta sekä meren että energiantuotannon moottoreista.

Baudouin oli houkutteleva näkymä Weichaille monista syistä. Ranskan perintönsä ja vuosien kokemuksensa ansiosta Baudouin avaisi kaupankäynnin kannattavan länsimarkkinoiden kanssa. Lisäksi se tarjosi mahdollisuuden saada tietoa Euroopan tuotteiden teknisestä suunnittelusta ja valmistuksesta. Molemmat osoittautuvat korvaamattomiksi Weichai-liiketoiminnalle. Weichain puheenjohtajan Tan Xuguangin allekirjoittaman uuden Baudouin-Weichai -kumppanuuden allekirjoittama sopimus. Baudouin palasi liiketoimintaan.

Yrityskaupan jälkeen Weichai aloitti vakaan investointiohjelman. Vuosien mittaan tämä on ylittänyt 100 miljoonaa euroa ja ilmoitti uudelle aikakaudelle Baudouinille.

Uuden omistuksen ensimmäisenä vuonna avattiin tutkimus- ja kehityskeskus Baudouinin pääkonttorissa Cassisissa. Tässä seuraava moottorien sukupolvi alkoi muotoutua.

Weichai teki muita myönteisiä muutoksia, kuten tuotannon skaalaa ja työvoiman lisäämistä Ranskassa. Myös Baudouinin moottoreiden jakeluun käytettävien agenttien verkostoa muutettiin, mikä johti lopputuotteiden, varaosien ja huoltopalvelujen myynnin tehottomuuteen. Kulissien takana Baudouin valmistautui uuteen moottoriin.

Ja maailmalla ei ollut liian kauan odottaa.

2009 - 2017: M26 muuttaa peliä

Kun Baudouin tuli kymmenennen vuosikymmenen ajan, he esittelivät uuden markkinatarjouksen: M26.2. Edellisen M26: n seuranta, joka käynnistettiin 20 vuotta aikaisemmin, tarjosi parempaa teknistä paremmuutta ja 6, 8 ja 12 sylinterimallin valikoiman.

Tämä uusi kehitys antoi myös parempaa suorituskykyä ja täyttää viimeisimpien sisämaan sisäisten määräysten vaatimukset. Välittömän menestyksensä ansiosta Baudouin julkaisi uuden W-sarjan, jonka moottorit olivat 130-580 hv, kehitetty yhdessä Weichain kanssa. Molempien yritysten kasvu oli jatkoa.

Alkuperäisten M26- ja M26.2-moottoreiden valtavien menestysten jälkeen vuonna 2016 käynnistettiin seuranta, M26.3. M26.3-moottorilla oli enemmän tehoa ja yhteinen kiskorakenne, jonka ansiosta Baudouin pystyi vastaamaan uusimmat päästöjä koskevat määräykset.

Nämä hyödyt avasivat uusia markkinoita, asiakkaita ja sovelluksia, mukaan lukien Yhdysvallat. Vuotta myöhemmin vuonna 2017 Baudouin julkisti M33-moottorin, joka oli saatavana 6 ja 12 sylinterissä. M33-moottori, jolla on suuri vääntömomentti ja erinomainen teho, on lisännyt hinaajien, työveneiden ja kalastusalusten markkinoille pääsyä.

Molemmilla moottoreilla oli tärkeä rooli Baudouinin johtavan aseman palauttamisessa merivoimamarkkinoille.

2017 - 2018: PowerKit-alue

Vuonna 2017 Baudouin hahmotteli 1970-luvulla 1970-luvulla saatuja tietoja ja kokemuksia generaattorikäyttömoottoreiden avulla ja monipuolistui jälleen energiantuotantomarkkinoille. Uusi liiketoimintasegmentti syntyi: PowerKit-moottorivalikoima energiantuotantoon.

Se on tyypillinen generaattorin ulostulo 30–1400 kVA, ja se on 9 mallin valikoima, ja se on Baudouinin historian suurin tuotevalikoima. Vuonna 2018 Baudouin lanseeraa neljä uutta moottoria, jotka laajentavat valikoimaa 17 - 2000 kVA: iin ja tekevät valikoimasta yhden laajimmista energiantuotantoteollisuudessa.

Asiakas voi luottaa samoihin korkean laadun tasoihin kuin Baudouinin tunnetuilla merimoottoreilla. PowerKit-moottorit ovat vankkoja, luotettavia ja helppoja huoltaa ja integroida generaattorikoneeseen. Marine on niiden DNA: ssa. Mutta PowerKit-moottoreita voidaan hyödyntää lukemattomissa sovelluksissa ympäri maailmaa.

1900 - 1918: perustajaperhe

Monta vuotta ennen yrityksen aloittamista Baudouinin perhe asui ja työskenteli vilkkaassa Marseillen satamakaupungissa. 1900-luvun loppuun mennessä perheen päällikkö Eugene Baudouin omisti metallivalimon, jossa hän valvoi työvoimaa, joka heitti metallia kaikkeen suurista kirkkokelloista pieniin "rannekellojen" liikkeisiin.

Eugenen pojat Richard ja Charles Baudouin kasvoivat katsomassa isänsä töissä valimon kuumassa ja anteeksiantamassa ympäristössä yhdessä sisarensa Jeanne Baudouinin kanssa.

Koulutuksensa jälkeen Richard päätti olla seuraamatta isänsä jalanjälkiä metalliteollisuuteen. Sen sijaan hän kääntyi paikalliselle telakoiden kaupalle, josta tuli Pharo-telakan omistaja Marseillessa.

Samaan aikaan Charles oli kiinnostunut konepajateollisuudesta. Se alkoi vain harrastuksena. Sitten hän esitteli vuonna 1904 viimeisimmän kokeilunsa: pienen bensiinikäyttöisen moottorin, joka on kiinnitetty kanoottiin. Charles halusi testata uutta luomaansa kanootin läheiseen Touloniin. Siellä hän lähti Välimeren sinisten vesien yli. Se olisi saattanut tuntua mahdottomalta, mutta hän sai sen aina Algerian rannikolle yli 750 kilometrin päässä!

Vähän Baudouinin perhe ei tiedä, kuinka tärkeää on, että pieni kanootti olisi. Se olisi ensimmäinen virallinen Baudouin-moottori ja perheen brändin alku, joka ajoissa hallitsisi meriliikenteen maailmaa.

Baudouinin historiallinen kirja

Tutustu Baudouinin historiaan

Näytä historiakirjamme
  • Pysy ajan tasalla uusimmista Baudouin-uutisista.Latest Baudouin NewsRead Now


Hot Tags: weichai baudouin-sarjan dieselgeneraattori, jossa stamford-generaattori, Kiina, toimittajat, tehdas, räätälöity, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like