Merivesijäähdytetty meridieselgeneraattori kalastukseen

Tyyli nro: Marine Diesel Generator
Asennustapa: Kiinteä
Stroke: 4
Jäähdytysmenetelmä: Vesijäähdytys

Tuotetiedot


Weichai Marine Diesel Generator Set tulisi jäähdyttää kätevällä merivedellä, niissä on korkea perfromanssi, hyvä tehokkuus, täydellinen vakaus jne. Moottori hyväksyy Weichai Deutz -sarjan.

     Weichai-merihälytyssarja on tottunut valmiustila alukselle. Se tulisi käynnistää automaattisesti, kun aluksen pääteho on on jaettu. Weichai-hätäjärjestelmän jäähdytysjärjestelmä on jäähdyttimen jäähdyttämä makea vesi. Ja siinä pitäisi olla kaksoiskäynnistysmenetelmä, DC24V-sähkökäynnistys pääkäynnistysmenetelmänä, ilman käynnistys ja jousen käynnistys ja hydraulinen käynnistys valinnaisena.

Vaihtoehtoinen valinta: Stamford, Marathon, Farad, Xingnuo

Gen-Set Malli: WP6D100E200-BM80GFM

Tyyli nro: Marine Diesel Generator

Asennustapa: Kiinteä

Stroke: 4

Jäähdytysmenetelmä: Vesijäähdytys

Syöttötapa: Turboahdettu

OutputType: AC kolmivaiheinen

Nopeus: Nopeus

Käyttöehdot: Marine

Taajuus (Hz): 50

Käyttö: Yhteiset yksiköt

Viritystila: AC-pyörivä exciter

Vaihe nro & Yhteys: 3P4W

Kuljetuspakkaukset: Vanerilaatikko

Tavaramerkki: Weichai

Alkuperä: Kiina

image001

机组名称图解


 

Useimmissa merisovelluksissa jäähdytysjärjestelmä käyttää jäähdytysvaihtoväliaineena meri-, joki- tai järvivettä. Useimmat teolliset generaattorit käyttävät tavanomaista tuulettimen ja jäähdyttimen jäähdytysjärjestelmää, hajottavat vaippavettä ja lataavat ilmaa jäähdyttävän lämmön ilmakehään. Normaalisti merimoottorissa on lämmönvaihdin (kuori ja putken tai levyn tyyppi) tai kölijäähdytys tai tämäntyyppisten jäähdytysjärjestelmien vaihtelu.


Hot Tags: merivesijäähdytteinen meridieselmoottori kalastukseen, Kiinaan, toimittajiin, tehdas-, räätälöity-, halpa-, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like