Carter Caterpillar 50 Kva Diesel Generator Ats

Sähköntuotanto C3.3 (50 HZ)

Tuotetiedot

<>

TIEDOT

YLEISKATSAUS

Luotettavat energiaratkaisut tarjoavat C3.3-dieselgeneraattorisarjamme vastaamaan valmiustilaan ja ensisijaisiin sovelluksiin. Saatavilla on erilliset yksivaiheiset ja kolmivaiheiset mallit. Kaikissa valmiustilassa olevissa C3.3-generaattoreissa on vakiona 4 vuoden laajennettu huoltovarmuus. Olemme suunnitelleet kukin ISO 8528-5 -standardin mukaisista ohimenevistä vastausvaatimuksista. C3.3-generaattorisarjoja on saatavana valittuna päästötasoina, jotka eivät ole säänneltyjä, jopa R96 / EUIIIa-ekvivalenttia vastaavia. Tarjoamme helppokäyttöisiä Cat-ohjauspaneeleja, EMCP 4.1- tai EMCP 4.2 -vaihtoehtoja. Selaa laajan valikoiman lisävarusteita, kuten sinkittyjä äänenvaimennettuja koteloita ja kiinteitä polttoainesäiliöitä. Meidän C3.3 -generaattorikokonaisuutemme on tehty vaatimuksiin, joten voit tehdä omasi.

GENERATORIN ASETUKSET

Yksiköt:
Minimiarviointi 24,0 kVA
Suurin luokitus 65,0 kVA
Päästöt / polttoainestrategia Ei-säännelty, EU: n II vaihe ja R96 / EUIIIa vastaava
Jännite 110 - 480 volttia
Taajuus 50 Hz
Nopeus 1500 rpm
Työjakso Valmiustila, Prime

MOOTTORIN VAATIMUKSET

Moottorin malli Cat® C3.3
porausreikä 105,0 mm
tahti 127,0 mm
siirtymä 3,3 l
Pakkaussuhde 17,25: 1, 19,25: 1
toive Turboahdettu
Polttoainejärjestelmä Suora injektio
Pääjohtajan tyyppi Mekaaninen

GENERATOR SET DIMENSIONS

Pituus - Maksimi 1115,0 mm
Leveys - suurin 970,0 mm
Korkeus - Suurin 1361,0 mm

Hyödyt ja ominaisuudet

LAITTEET

MIKSI VALITSE CAT® ELECTRIC POWER?

Caterpillar tarjoaa laajan valikoiman sähköjärjestelmiä, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Erikoistuneet järjestelmämme tuottavat suurta tehoa ja suorituskykyä eri puolilla maailmaa. Caterpillarin avulla saat erinomaista valmistuslaatua, asiantuntevaa tukea ja keskeisiä työkaluja ja sovelluksia minkä tahansa projektin loppuun saattamiseksi.

TARKISTA LISÄTIETOJA SÄHKÖISESTÄ

EMCP 4 GENERATOR SET CONTROLS

Cat-generaattorit antavat täydellisen tehdasrakennetun ratkaisun, jossa on täysin varustetut standardit ja edistyneet ohjaimet. Lisävarusteet lisäävät genset-pakkaukseen asennetun ohjausjärjestelmän ominaisuuksia.

Lue lisää

KÄYTTÖKESKUS

Tutustu arvokkaisiin resursseihin generaattorin kokoa, määrittelyä ja koulutusmateriaaleja varten. SpecSizer arvioi kuormitustyyppejä, kerää tietoja ja järjestää sen auttamaan sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan generaattorisarjan. Etsi tuotevertailuja, teknisiä tietoja, tuotekokoa ja muita teknisiä tietoja käsittelevää portaalia (TIP), joka on erityisesti luotu konsulttien, arkkitehtien, insinöörien ja omistajien käyttöön.

VISIT PAGE


Hot Tags: carterpillar 50 kva dieselgeneraattori, ats, Kiina, toimittajat, tehdas, räätälöity, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like