30KVA 300 KVA Marine Diesel Generator Set SGS: llä

Tyyli nro: Marine Diesel Generator
Asennustapa: Kiinteä
Stroke: 4
Jäähdytysmenetelmä: Vesijäähdytys

Tuotetiedot

Weichai Marine gen-setit tarjoavat optimaalisen kestävyyden ja toiminnallisuuden ensisijaisten alusten huolto- ja dieselkäyttöön. Suunniteltu erityisesti meriympäristön haasteisiin.

     Weichai-merihälytyssarja on tottunut valmiustila alukselle. Se tulisi käynnistää automaattisesti, kun aluksen pääteho on on jaettu. Weichai-hätäjärjestelmän jäähdytysjärjestelmä on jäähdyttimen jäähdyttämä makea vesi. Ja siinä pitäisi olla kaksoiskäynnistysmenetelmä, DC24V-sähkökäynnistys pääkäynnistysmenetelmänä, ilman käynnistys ja jousen käynnistys ja hydraulinen käynnistys valinnaisena.

Vaihtoehtoinen valinta: Stamford, Marathon, Farad, Xingnuo

Gen-Set Malli: WP4.1D66E200-BM50GFM

Tyyli nro: Marine Diesel Generator

Asennustapa: Kiinteä

Stroke: 4

Jäähdytysmenetelmä: Vesijäähdytys

Syöttötapa: Turboahdettu

OutputType: AC kolmivaiheinen

Nopeus: Nopeus

Käyttöehdot: Marine

Taajuus (Hz): 50

Käyttö: Yhteiset yksiköt

Viritystila: AC-pyörivä exciter

Vaihe nro & Yhteys: 3P4W

Kuljetuspakkaukset: Vanerilaatikko

Tavaramerkki: Weichai

Alkuperä: Kiina

image001


Kokoonpano ja testaus

Ammattitaitoiset työntekijämme kokoavat huolellisesti gen-setit, varmistamme 100 prosentin prosenttiosuuden jokaisesta tuotantoketjusta. Meidän on kuitenkin tarkastettava ja testattava gen-set tiukasti ja huolellisesti.

1-Käännä kampiakseli ja tee polttoainesäiliö ulos, kunnes kuulet terävän äänen.Se osoittaa, että pyöränvaihto on hyvä, jos pyörähuoneen ääni ei ole epätavallinen.

2 - Väännä vauhtipyörä ylös ja alas, aukko on pieni kampiakselin pääakselin varresta ja laakeriholkista, jos ääntä ei ole.

3-kytkin vauhtipyörä ja männän lähestyminen pohjaan. Sitten vapina, ei “Tata” -ääntä, se on hyvä kytkemään tangon akselin varsi ja laakeriholkki.

4-Tee sylinteri vähentää painetta, käännä kampiakselia, vauhtipyörä kääntyy takaisin nopeasti, jos männällä on suuri bounciness.Se se kuvaa pientä sylinterin, männän, männänrenkaan abarasionindeksiä. Öljyn painemittarin osoitin on korkeampi kuin 1, kun kiertämällä kampiakselia .

5-Helppo käynnistys gen-setille, ei väriä tai vaaleanharmaa höyryille, vakaa pyörivä nopeus sekä melu.Se on hyvä dieselmoottorille.

机组 组装 _ 副本 _ 副本

Myynti toimisto

Myyntitoimistomme sijaitsee Weifangin kaupungin päätoimipaikassa, joka omistaa sek. lattia ja neljäs kerros. Sisäänkäynti Qingyinin moottoritiellä on vain 200 metrin päässä toimistostamme, pohjoinen asema Hanting of Weifangin suurnopeusjunaverkosta on täällä.

销售 toimisto

Asiakkaat

Hyvät palvelut ja laatutakuu toivat meille maailmanlaajuisesti asiakkaita myös Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa, Itä-Euroopassa, Afrikassa jne. Tervetuloa vierailemaan tehtaallamme ja neuvottelemaan!

客户 分布

lähetys

On helpompaa kuljetus Weifangista Qingdaon satamaan, vain kaksi housua saapuu satamaan. Toimitamme nopean maa-alueen liikennöinnin gen-set-kokoonpanon viimeistelyn jälkeen, myös perustimme hyvät suhteet laivayhtiöihin ja agenttiyrityksiin, joilla on enemmän kokemuksia ja täydellistä palvelua merikuljetuksissa.

发货 图片

palvelu

1-Me tarjoamme pitkäaikaisen takuuajan 1 vuosi tai 1000 tuntia gen-setien vastaanottamisen jälkeen.

2-Toimitamme varaosia maksutta takuuaikana tuotteen laadun takia.

3-Jos sinulla on kysymyksiä gen-setin käytöstä, voimme toimittaa sinulle oikea-aikaisesti puhelinoppaita tai videopalveluita.

售后 图片

 

Todistus

Saimme lähes tuotetodistukset, jotka toimittavat hyvän laadun takuun.

Jotta asiakkaat ostaisivat hyvää huolta.

todistus


Hot Tags: 30kva - 300 kva meren dieselgeneraattori, sgs, Kiina, toimittajat, tehdas, räätälöity, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like