▲ Historia

Weifang Benma Power Equipment Co, Ltd on keskittynyt laadukkaita generaattori sarjat monta vuotta Kiinassa. Aloitimme pienenä operaattorina, mutta nyt olemme tullut yksi Kiinan johtavista generaattorisarjoista.

Tänään Weifang Benma Power Equipment Co, Ltd on ollut yksi alkuun tuottajien laadun generaattori sarjaa, kuten meriliikenteessä diesel generaattori asettaa, perus-gen-asetetaan, bensiini gen-asetetaan, maakaasun gen-asetetaan, hiljainen gen-asetetaan, perävaunun teho asemalle, autolle ja konttirakenteiselle voimalaitokselle.

1


Tehtaamme

Tehtaamme sijaitsee Weifang kaupungissa tunnettu World Kite Capital ja Heavy Industrial Center. Koska golbal toimittaja generaattori sarjat, pumput ja muut niihin liittyvät tuotteet, Weifang Benma Power Equipment Co, Ltd on luoda lisäarvoa asiakkaille ympäri maailmaa.

2


Tuotevalikoimamme

Tuotteemme sisältyvät seuraavasti:

1, diesel-generaattorisarja

2, bensiinigeneraattorisarja

3, Maakaasun generaattorisarja

brändeihin kuuluvat Cummins, Weichai, Yuchai, Shangchai, Jichai jne.

4, automaattinen voimalaitos

5, perävaunupaikka

Toimitamme generaattorilaitteita ympäri maapalloa monille eri yrityksille maailmanlaajuisesti aina suurista monikansallisista organisaatioista pieniin yksittäisiin yrityksiin.

3


Tuotesovellus

Tuotteitamme käytetään laajalti maanpuolustuksessa, televiestinnässä, öljyssä, lääketieteessä, tasangolla, rautateillä, erämaa-alueilla, maataloudessa ja muissa maissa.

4


Sertifikaatti

Olemme aina sitä mieltä, että kaiken yrityksen menestys liittyy suoraan tarjottavien tuotteiden laatuun. Ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, kuten ISO9001, SGS-ohjeet, CE-tunnistus ja tiukka laatujärjestelmä.


Tuotantomarkkinat

Meillä on asiakkaita sekä kotimarkkinoilta että merentakaisilta markkinoilta. Myynnin johtajat voivat puhua sujuvasti englantia hyvästä viestinnästä. Tärkeimmät myyntimarkkinamme ovat Itä-Eurooppa, Lähi-itä, Kaakkois-Aasia, Latinalainen Amerikka, Afrikka ...


Palvelumme

Weifang Benma Power Equipment Co., Ltd tarjoaa täyden valikoiman turvallisia, tehokkaita ja täydellisiä tehoresursseja, joissa on johtava teknologia, innovaatiotuntemus, tiukka hallintajärjestelmä ja täydellinen verkko.